Yoga / Jooga

Joogatunteja

  • Hatha joogaa, joka ei ole sidoksissa mihinkään ideologiaan tai maailmankatsomukseen
  • Asanaharjoittelua, hengitysharjoituksia, meditointiharjoituksia
  • RYT200 pätevyys (Mysore, Intia)
  • Zoomin välityksellä
  • 10e / 75 min

Opettamani jooga on hathajoogaa vinyasalla maustettuna. Olen hankkinut joogatyylini ja opetustyylini Mysoressa Intiassa Yoga Alliance Professionalsin ja Yoga Alliancen kreditoimassa joogakoulussa jossa opiskelin kahteen otteeseen, vuonna 2014 ja 2018. Minulla oli kunnia saada olla Balasundara Srinathan oppilaana jälkimmäisellä jaksollani. Sillä oli merkittävä vaikutus siihen joogaan, jota nyt harjoitan. Toivon, että ainakin jotakin siitä helppoudesta, valoisuudesta ja avoimesta jooganharjoittamisen asenteesta olisi tarttunut minuunkin.

Hathajooga on monimuotoinen kehon ja mielen harjoitusmenetelmä. Se pitää nivelet notkeina, lihakset vahvoina, tasapainokyvyn hyvänä, rauhoittaa ja virkistää mieltä, ja kehittää läsnäolon taitoa ja keskittymistä.

Asennot seuraavat toisiaan rauhallisina ja hallittuina sarjoina. Sopii vasta-alkajille ja muutaman vuoden joogaa harrastaneille.

Tervetuloa mukaan!

Tässä suomenkielellä ohjeistettuna aurinkotervehdys. Harjoituksen alussa teemme aina joitakin aurinkotervehdyskierroksia.

Tässä suomenkielellä ohjeistettuna vinyasa. Vinyasalla koko keho voimistuu ja harjoituksen keskellä se myös pitää läpimänä.
Kurssin valmistujaiset.
Keltaisessa paidassa opettajani Balasundara Srinatha ja toisella puolellani koulun omistaja ja johtaja Dr Shashi Kumar.